Burgerzaken

Een full service module met kant-en-klare diensten voor het domein Burgerzaken.

Burgerlijke Stand (DABS)

eGovFlow Burgerlijke Stand is een full service module op maat van lokale besturen en de spil tussen de Databank voor Akten van de Burgerlijke Stand (DABS), uw eigen akten en uw loketwerking. Akten worden automatisch opgezocht in DABS en afgeleverd aan de burger of de ambtenaar.

Indien de akte nog niet in DABS zit of onvolledig is, ontvangt de gemeente waar de akte oorspronkelijk werd aangemaakt een melding van DABS met de vraag om die akte te migreren naar DABS.

Gaat het om een akte uit de registers van uw bestuur? Dan kan een medewerker de akte binnen eGovFlow vervolledigen of een gescande akte opladen en automatisch laten migreren naar DABS. De aanvragende burger of ambtenaar ontvangt nadien de opgevraagde akte.

Bevolking

eGovFlow Bevolking is een full service module op maat van lokale besturen en spreekt via het MAGDA-platform van de Vlaamse Overheid de webservices van het Rijksregister aan om de juiste gegevens op te halen en de nodige controles te doen voor aflevering.

Er zijn een hele resem van attesten van dienst Bevolking voorzien, die (onder bepaalde voorwaarden) automatisch kunnen afgeleverd worden.

De inhoud van de documenten, de formuleringen en wie welk document kan ontvangen, worden geautomatiseerd in lijn met de richtlijnen van het Rijksregister.

Daarnaast is het ook mogelijk om diverse aangiftes te gaan doen zoals bv. Adreswijziging, Reistoelating minderjarige, ... 

Centraal Strafregister

eGovFlow Centraal Strafregister is een full service module op maat van lokale besturen. Deze oplossing vraagt automatisch het uittreksel strafregister aan bij het Centraal Strafregister. eGovFlow zorgt ervoor dat het document automatisch ondertekend en afgeleverd wordt aan de aanvrager. 

De verschillende modellen van het uittreksel strafregister zijn voorzien, elke avond wordt de lijst gesynchroniseerd met de lijst uit het Centraal Strafregister.

 

 

Een waaier aan mogelijkheden. Een allesomvattende oplossing. Een scherpe prijs.
Vraag een vrijblijvende offerte

eGovFlow en slimme integraties