eGovFlow Self Service op ShopIT 2021

Ontdek wat eGovFlow Self Service voor uw bestuur kan betekenen.
Terug naar overzicht

Op ShopIT 2021 stelde onze collega Bruno Van der Elst eGovFlow Self Service voor. Een low code/no code platform voor digitale dienstverlening naar burgers, verenigingen & ondernemingen. 

eGovFlow Self Service voorziet in een shared self-service systeem, waarin besturen (individueel of begeleid) eigen processen kunnen automatiseren. Dit kan puur door uw proces te analyseren, logisch te beschrijven en dan te configureren, zonder te programmeren (no code platform)! Het systeem biedt een oplossing voor vele op vandaag nog niet gedigitaliseerde of suboptimaal gedigitaliseerde processen, zoals tal van ondernemingsloketprocessen (bv. terrasvergunningen), premies & subsidies, ...

Er is ook voorzien dat de aangemaakte processen kunnen gedeeld worden over alle gebruikers van het platform in een procesbibliotheek, zodat slechts 1 bestuur het warm water hoeft uit te vinden. Pluk een proces uit de bibliotheek, pas aan naar uw bestuur et voila u hebt een werkend proces!

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw organisatie, bekijk het filmpje of contacteer ons!

Tip!

Wil je snel nog een sessie meepikken over eGovFlow Self Service, schrijf je dan vlug in voor de webinar van eGov Oost-Vlaanderen op 29 juni. Klik hier om in te schrijven. 

Door eGovFlow-team